Testimoniale

Doctor Maria Chihaia

„2012, anul în care am păşit pentru prima dată pragul acestui loc luminos care ne-a deschis mintea, orizontul de cunoaştere şi care ne-a făcut mai sănătoşi, sănătoşi şi rezistenţi nu doar pentru o zi, o săptămână, ci un „modus vivendi”.
Suntem şi astăzi aici, pentru că vrem să păstrăm starea de bine, de confort, de sănătate… şi plecăm încărcaţi de noi idei, noi perspective de a descoperi natura, alimentele şi frumosul fiecărei zile.”

Familia Ciobanu şi Bărbuţ, Bacău

„Nu există cuvinte de mulţumire pentru tot ceea ce faceţi pentru noi. Sunteţi psihologul şi medicul nostru de suflet de 10 ani. Am trecut prin foarte multe cazuri de boli şi după ce luam remediile, când mergeam la medicul de familie spunea că totul e ok. Nu am luat antibiotice de 10 ani nici eu şi nici cei doi copii ai mei. Sunteţi salvarea noastră. Vă mulţumesc din toată inima pentru tot şi tot binele să vi se întoarcă. Doamne ajută!”

Gabriela Violet, Bârlad

„Maria reprezintă pentru mine o poartă deschisă spre cunoaştere. Energiile universului sunt armonizate alături de ea. Iubesc tot ceea ce mă învaţă şi cred cu tărie tot ceea ce-mi transmite. Drumurile vieţii mele se vor intersecta, de câte ori va fi nevoie, cu cel care duce spre Cabinetul Dr. Maria Chihaia.”

Cu drag, Daniela Buimistru (simţindu-se binecuvântată)

„Vă mulţumim mult că m-aţi ajutat şi că sunteţi alături de mine. Ne bucurăm că existaţi şi bunul Dumnezeu vă ţine sănătoasă. Sunteţi făcută să aduceţi zâmbetul pe buzele oamenilor şi să le daţi încrederea de a depăşi fiecare moment. Nu pot să uit momentul în care am venit la dvs. cu lacrimi în ochi în acea situaţie critică cu soţul meu, iar dvs. aţi reuşit să faceţi o minune. Vă iubim :)”

Irina şi Alex Doroftei

„Vă mulţumesc, sunteţi cel mai mare sprijin … Să vă dea Dumnezeu sănătate, putere de muncă să ne ajutaţi în continuare. Sunteţi o minune de la Dumnezeu.”

Gina Ţicău

„Toate gândurile bune şi toată stima mea pentru o doamnă deosebită, care ne este mereu alături chiar de suntem departe de casă. Vă pupăm şi vă îmbrăţişăm cu drag.”

Lenuţa Aritan

Testimoniale

Terapeut Laura Chihaia

„E ca şi cum ai cânta la pian. Apeşi pe clape şi apoi asculţi sunetul. Apoi linişte. ”

Diana F., studentă Facultatea de Drept

„Relaxant, Liniştitor şi Energizant!”

Marian N., inginer

„În urma şedinţei de Bowtech, m-am simţit mult mai liniştită, echilibrată, odihnită şi eliberată de povara grijilor de care eram „însoţită” când am început şedinţa. Laura m-a ascultat cu mare atenţie şi a reuşit să puncteze exact ceea ce am nevoie, nu ceea ce îmi lipseşte.”

Irina Vălianu, economist

„Luni am experimentat terapia Bowen, terapeut fiindu-mi Laura Chihaia. Încă de la începutul şedinţei m-a cuprins o stare de bine care a devenit o relaxare totală pentru că am adormit de două ori. Am observat, apoi, că eram plină de energie pozitivă şi i-am mulţumit lui Dumnezeu pentru starea de bine ce mi-a dat-o. Am renunţat la tratamentul antidepresiv, pe care îl urmam de câteva luni, şi la cafea şi mă simt foarte bine. Noaptea am dormit fără vise, un somn adânc. Marţi după prânz, în timp ce urmăream un film la televizor am adormit. Din când în când m-am trezit; deşi era ceva ce-mi plăcea, am continuat să dorm (am găsit mai necesar). Mii de mulţumiri terapeutului!!!”

Lucia, Italia

„Pe Laura am cunoscut-o la cabinet, când am cerut o şedinţă de terapie Bowen. O fată drăgălaşă care mi-a umplut inima de bucurie, imediat ce am văzut-o. Un chip inocent care emană atât de multă lumină şi căldură, încât poţi să uiţi de suferinţa care te macină. Draga mea, eu te numesc BUCURIE şi-ţi spun că merg cu drag la şedinţele de terapie, căci am nevoie de starea de bine, armonie, pace, pe care le transmiţi atât prin felul tău de a fi, cât şi prin modul în care lucrezi cu pacientul. Îţi doresc să fii mereu veselă şi fericită, ca să-i ajuţi şi pe cei aflaţi în nevoie, aşa ca mine.”

Ştefania P., profesor

„Vreau să le spun tuturor acelora pe care i-am cunoscut în timpul scurt cât am participat la activităţile Atelierului de Bunăstare că nu am crezut că în aşa puţin timp am putut să mă schimb atât de mult! Chiar dacă am plecat din ţară, nu am lăsat nimic în urmă din ceea ce am învăţat de la Laura pentru că îmi fac tare bine şi reuşesc pe zi ce trece să fac tot mai mult! Simt că îmi construiesc o altă viaţă, frumoasă, plină de lumină şi de speranţe! Nu voi mai lăsa pentru nimic în lume să intre întunericul! Fetelor, este vorba de viaţa noastră. Trebuie să avem mare grijă de EA! Nu trebuie să existe „nu am timp”! „TREBUIE SĂ FAC”, asta trebuie să ne spunem în fiecare zi! Un îndemn din partea mea! Eu sunt într-o stare EXTRAORDINARĂ!!!”

Lucia, Italia

Testimoniale

Terapeut Raluca Ciubotăraşu


Testimoniale

Medic Lavinia Chihaia

Întâlnirea cu dr. Lavinia Chihaia mi-a schimbat total perspectiva asupra modului în care privesc abordarea aspectului sănătății în viața mea și a familiei. Cu răbdare și perseverență, doamna doctor mi-a explicat de fiecare dată pașii de urmat, tratamentul corect și ales într-un mod total personalizat, dar mai ales m-a învățat și mă învață în continuare cum să pun accent pe partea de prevenție, cum să instalez și să trăiesc cu obiceiuri de alimentație sănătoase, cum să fac alegeri înțelepte în ceea ce privește stilul de viață! Doamna Doctor Lavinia Chihaia este de găsit de fiecare dată, își face timp să mă asculte și să mă înțeleagă, este extrem de bine pregătită în domeniu, astfel reușind de fiecare dată să îmi dea sugestiile cele mai bune. Am încredere în dumneaei și o recomand din toată inima. Mulțumesc mult pentru tot sprijinul primit de fiecare dată!

Z.C., administrator firmă, Iași

Cadru liniştit. Explicaţii pe înţelesul tuturor. Soluţii eficiente şi neinvazive. Vom reveni cu drag!

S.S. Iaşi, liber profesionist

Am fost cu fetiţa noastră la biorezonanţă, iar doamna doctor Lavinia a ajutat-o cu răbdare şi grijă deosebită să se acomodeze şi să se simtă în siguranţă până la sfârşitul consultaţiei. Mulţumim mult!

N.S., web designer

Testimoniale

Trainer Dan Chihaia

Bună Dan,

Sunt Cristina Romete, de la Filiala IE din Braşov. Am pornit, la începutul cursului de gimnastică a ochilor de la -3,50 OD şi -3,75 OS (conform reţetei). M-am obişnuit deja fără ochelari. Sâmbătă am fost în Piatra Craiului, la un schit, şi mi-am umplut privirea cu toata lumina pe care am putut-o aduna, cu frumuseţea locurilor şi cu culorile florilor. Ieri am lucrat toata ziua şi am făcut toate tipurile de exerciţii pe care ni le-ai dat. Cu pixul merge foarte bine. Văd intesecţia firelor exact în locul unde se află pixul. Cu optotipul a fost cel mai bine. Am reuşit să citesc inclusiv rândul al patrulea de jos şi am avut chiar flesh-uri ale literelor de pe rândul trei de jos!!! De la 3 m. Am pus optotipul în curte, unde am lumina maximă. Am lucrat şi azi dimineaţă, tot afară, înainte de a pleca la birou.

Pe lângă exerciţiile de gimnastică, energizări, lucru IE, mă străduiesc să identific şi cauzele spirituale ale miopiei, în cazul meu. Până acum am reuşit să identific 84% din cauzele personale şi am rezolvat cca. 64%. Dacă îţi vine vreo idee pentru restul de 16% din cauze dă-mi şi mie, te rog, un indiciu. Te ţin la curent. Şi mulţumesc mult!

Cristina Romete, Braşov

Salut Dan,

Pot spune că mi-am învins nişte frici şi m-am simţit foarte bine. Totuşi cel mai remarcabil lucru care mi s-a întâmplat a fost în perioada imediat următoare de timp, când am condus fără ochelari şi toată natura era vioaie şi strălucitoare. Îi spuneam soţului că niciodată iarba nu a fost aşa verde, cerul aşa de albastru şi soarele atât de strălucitor. Soţul meu mi-a replicat: “Newsflash iubita, în fiecare an e la fel!”, însă eu nu mai văzusem aşa culori de la varsta de 10 ani, de când am început să port ochelari, la început pentru hipermetropie şi apoi miopie. Aşa că dacă este o emoţie pe care o mai simt încă (m-am obişnuit cu ea, însă când o conştientizez o retrăiesc de fiecare dată cu aceeasi intensitate) şi care este legată de acest curs, este bucuria de a trăi! Cu asta m-am ales eu din urma acestui curs şi îl recomand oricui vrea sa trăiască senzaţii extreme cu beneficii pe termen lung: fie condus seara fără ochelarii de-o viaţă :p, fie bucuria de a trăi în comuniune cu natura şi a fi efectiv prezent cu ea.

Mă bucur că am participat la acest curs şi că acum beneficiez de efectele lui pe termen lung. Mulţumesc foarte mult pentru tot!

Oana-Elena M., Business Development Manager