Alege mobilitatea, alungă rigiditatea! Află cum terapia Bowen detensionează corpul delicat şi eficient

„Am pornit pe această cale, a terapiei Bowen (Bowtech) având aşteptări puţine. Nu de la oamenii care o pun în practică, ci de la mine. Problemele coloanei sunt vechi şi terapiile aplicate până acum, au fost insuficiente sau ineficiente, asta nu pentru că nu am vrut, ci doar nu am întâlnit ceea ce îmi trebuia. E drept că sunt o persoană destul de rigidă, când vine vorba de terapii alternative – mă rog, aici sunt multe de discutat. Dar să ne întoarcem la ce vorbeam de fapt… surpriza a fost mare, reuşind să trec peste blocajele şi neputinţele impuse de starea de sănătate a spatelui meu. De fapt, această metodă, a terapiei Bowen, m-a facut să înţeleg cum pot armoniza într-un tot benefic, exerciţiile de respiraţie, relaxare şi de kineto, pentru a permite corpului să îşi pornească propriul program de vindecare.

Am ajuns la terapie într-o perioadă de criză, după aproape 12 zile de dureri şi nesomn, nu mă puteam apleca, mă trezeam din somn, noaptea, la fiecare mişcare, nu puteam să fac nici exerciţiile de kineto, menite tocmai să mă ajute. Cu greu reuşeam să stau întins pe burtă, pentru a începe terapia în sine. Detensionarea zonei dureroase a venit pe măsură ce punctele pe care s-a lucrat erau activate de mişcările terapeutice, puncte în care energia remanentă se resimte mult după activarea acestora. Ce pot să spun este că schimbarea a fost notabilă, doar după câteva şedinţe. Chiar după şedinţele de terapie, pot să fac gimnastica kineto, iar senzaţia de energie benefică persistă pe toată durata acelor exerciţii. Sunt bucuros că acum pot să fac aproape tot programul de gimnastică (bicicletă eliptică, genoflexiuni, flotări), procedurile kineto, zilnic, fără să mă „curenteze” la fiecare mişcare.

Important, foarte important a fost şi faptul că am reuşit să mă sincronizez emoţional cu terapeutul, pentru că numai aşa s-a putut trece peste impasul fizic şi energetic, generator de limitări şi prejudecăţi. Este un drum mai lung, dar sunt hotărât să îl duc la capăt, pentru că sunt convins că mă mai aşteaptă şi alte lucruri bune şi frumoase. Excelsior!” (Dumitru P., specialist IT)

Au trecut pragul cabinetului de terapie persoane cu o rigiditate evidentă în corp. Unii nici nu se puteau urca pe pat. Se deplasau dificil, cu bazinul sau spatele încleştat, ori nu puteau să stea pe burtă fără o pernă sub piept. Alţii nu puteau ridica braţele deasupra capului. Toate aceste simptome pot fi ameliorate din prima şedinţă, doar cu terapia Bowen. Ulterior, beneficiile se menţin cu o serie de exerciţii simple şi puternice, uşor de integrat în activitatea zilnică.

Fie că eşti diagnosticat cu hernie de disc sau te-ai accidentat afectând coloana, alege să acţionezi rapid spre vindecare. Laura se va bucura să îţi fie alături în acest proces. Programează-te online AICI sau la numărul de telefon 0770 514 685 (L-V: 10:00 – 18:00)!

Sănătate şi spor în toate!

terapia holistica Bowen

Dacă ți-a fost util, dă-i un share:

Categorii: Centrul Natura ChiEtichete: , , ,