Ce este?

Bio (bios=viață) – Dinamică (pentru că e în natura ei să fie în mișcare și noi asta facem, o punem în mișcare, pentru a topi blocajele și a face loc vitalității).

Este o terapie energetică, transformatoare, în care Inteligența corpului tău este activată și conduce experiența de armonizare și reenergizare.

Vi s-a intamplat vreodata in viata sa va simtiti BLOCAT? Ati avut impresia ca indiferent ce faceti nu puteti schimba NIMIC? Ati fost la o multime de cursuri, ati aplicat diverse tehnici fara nici un REZULTAT CONCRET?

Prin aceste tehnici puteti experimenta schimbari profunde la nivel energetic, mental, emotional si fizic.

In cadrul terapiei vom folosi ca principal instrument Energia propriului corp, Energia Kundalini, Ki, Chi, Energia Vitala sau Puterea Interioara, care sunt de fapt denumiri diferite ale aceleasi energii fundamentale, privita din perspective si culturi diferite.

Fiecare din noi avem din nastere la purtator echivalentul unei mici centrale nucleare. De multe ori nu suntem constienti ca aceasta energie exista, poate fi accesata si folosita in beneficiul nostru.

Rolul practicantului este acela de a sustine si ghida beneficiarul in calatoria sa. Interactiunea energetica dintre cei doi este minima, iar tehnica nu presupune transferul intentionat de energie de la practicant la beneficiar, ci doar deblocarea fluxului de energie stagnant din interiorul corpului beneficiarului.

Cum se poate realiza acest lucru:

• Prin conectare reala si concreta la durerea fizica, la traumele emotionale, la blocajele energetice si la somatizarile acestora

• Prin experimentarea fortei transformatore a energiei voastre interne

• Prin eliberarea blocajelor energetice si a somatizarilor emotionale de la nivelul corpului energetic.