Ce este?

Terapia Theta lucrează cu iubirea necondiţionată şi vindecătoare a Creatorului.

Ea este o formă de mecanică cuantică, ce are puterea de a reprograma subconştientul, cromozomii şi ADN-ul pentru regenerare.

Această terapie se realizează numai în deplină credinţă, conexiune cu Dumnezeu şi observarea instalării vindecării în corp, fără a interveni forţat.

Oferim doritorilor, şansa să integreze acest minunat instrument de vindecare în cadrul atelierului „Reconectarea cu sinele divin prin Terapia Theta”.

Acesta vă oferă:

  • o conexiune directă cu Puterea Divină a Vindecării, respectiv cu Creatorul-a-tot-ce-există.
  • posibilitatea de a o practica individual, în confortul casei, cât şi alături de grupul de suport, sub îndrumarea facilitatorului.
  • direcţia către transformarea deplină a stilului de viaţă şi restabilirea legăturii cu sinele divin.

Terapia Theta a fost introdusă de Vianna Stibal, actuala autoare a volumelor ce descriu tehnica şi principiile de vindecare pe care se bazează. Aceste cărţi de găsesc la editura Adevăr Divin.

În atenția doritorilor

Exprimaţi-vă interesul de a participa completând următorul formular scurt: Formular de înscriere la un Workshop de Terapie Theta. În funcţie de cererile primite, vom stabili data atelierului şi vă vom transmite datele în timp util.

Pasul următor: Vă punem la dispoziţie şansa de a vă restabili şi menţine echilibrul cer-pământ-vid/intuiţie-vitalitate-respiraţie prin exerciţii specifice în cadrul Atelierelor de Bunăstare.

Te interesează pachetele noastre de sănătate care includ acest serviciu?

Vezi Pachetele de Sănătate pe care ți le oferim