Ce este?

Un serviciu modern şi delicat, într-o societate care aleargă după o bine meritată pace şi linişte.

Acest serviciu de excepţie este pentru fiinţele care consideră că, uneori, răspunsul pe care îl caută se poate afla într-un spaţiu mai greu accesibil logicii obişnuite. Pace este adresat persoanelor care vor să pună mintea raţională pe pauză şi să intre în contact cu acea parte din minte care permite Stării de Pace, Prezenţă, Vindecare şi Inspiraţie spontană să se manifeste – Mintea de Lumină.

Este un lucru extraordinar să trăim Starea de Pace. Este ca şi cum ai pluti liber într-un spaţiu infinit. Mintea este un instrument miraculos şi necesar în acest proces, dacă este utilizat corect. Mintea ne poate limita performanţele şi tot ea le poate amplifica.

Pace poate fi un serviciu tip „gură de aer proaspăt” pentru persoanele extrem de încărcate.

O şedinţă de Pace vă oferă:

  • 3 ore pentru nemărginire
  • curăţare inforenergetică
  • eliberare mental-emoţională
  • şedinţă de hipnoză
  • terapie bowen
  • relaxare, linişte şi pace
  • energizare rapidă, autentică şi durabilă
  • îndrumare online

Alte informaţii utile

Nu este pentru toată lumea! Chiar dacă toţi suntem „echipaţi” pentru pace.

Nu se poate pune un preţ pe pace, dar putem spune că ea devine valoroasă în măsura în care investim timp sau bani pentru a o experimenta şi a o integra în viaţa noastră, ca pe un element destinat să existe în traiul zilnic. Putem obţine pace printr-o plimbare în natură, în prezenţa unui om iluminat sau sub îndrumarea unui facilitator care a cunoscut de mai multe ori această ipostază. Pacea nu este ceva tangibil sau de vânzare, dar putem spune că poate fi creat un context în care aceasta să răsară ca o floare în spaţiul fiinţei care i-a dus dorul şi ştie/simte că această floare este şi pentru ea/el.

O astfel de şedinţă, poate aduce în viaţa receptorului un număr de schimbări benefice, aparent miraculoase.

Pace este un contract nescris, creat între terapeut şi receptor, în care:

  • terapeutul de dedică să transmită tot ce e mai bun şi mai frumos receptorului, într-un cadru armonios şi luminos, alături de o îndrumare benefică pe tot parcursul şedinţei;
  • receptorul se deschide să primească tot ce e mai bun şi mai frumos pentru acesta, dincolo de ce crede că ştie sau nu ştie despre proces, pace sau viaţa proprie.

Menţionăm că pacea se poate obţine şi printr-un angajament personal faţă de acest, aşa numit, ideal uman. Dar prea puţini oameni se dedică să trăiască şi în pace, în paralel (sau nu) cu realizarea obiectivelor materiale. Nu există reţeta păcii, dar există paşi, decizii, talente naturale sau împrumutate (prin procesul empatiei), care ne pot ajuta să conturăm o viaţă fericită, sănătoasă şi liberă. Toate aceastea pot da naştere păcii interioare şi exterioare, din când în când, deseori sau mereu.

Acest serviciu poate fi accesat de oricine, indiferent de experienţa avută în meditaţie sau zona spirituală. De ce? Pentru că deseori, lucrurile bune pot apărea neaşteptat dacă ne deschidem către ele.

Te interesează pachetele noastre de sănătate care includ acest serviciu?

Vezi Pachetele de Sănătate pe care ți le oferim