Consilierea medicală ONLINE este o soluție de urgență pe care medicii Centrul Natura CHI o oferă pacienților cu probleme acute de sănătate, care își doresc să atingă starea de echilibru optimă, fără deplasarea fizică la Cabinet.

Ea este oferită gratuit pacienților care sunt în tratament la Cabinet (în primele 3 luni de la ultima Consultație Medicală Homeopatie – Biorezonanță) și care au nevoie de ajutor medical în caz de acutizare sau urgențe neprevăzute: traumatisme minore, febră, vărsături, diaree, viroze, infecții urinare, dureri abdominale etc. Consilierea medicală online se poate face telefonic, prin mesaje text, Whatsapp, Messenger și va avea în acest caz o durată maximă de 15 minute, în limita disponibilității medicului. Ea va fi efectuată doar de către medicul curant, care cunoaște pacientul și dezechilibrele acestuia. La nevoie, medicul va solicita o fotografie după ultima fișă de consultație efectuată la Cabinet, pentru reamintire.

Pentru pacienții care au depășit cele 3 luni de la ultima Consultație Medicală Homeopatie – Biorezonanță (care nu au mai efectuat o altă consultație față în față la Cabinet în acest interval de timp) și au nevoie de îndrumare medicală în urgență, aceasta poate fi oferită contra cost prin mijloace online (telefonic, mesaje text, Whatsapp, Messenger) în limita a maxim 30-40 de minute și a disponibilității medicului curant.

În cazuri excepționale, consilierea medicală online poate fi oferită contra cost pacienților noi (care nu au avut încă o consultație medicală față în față la Cabinet), dacă este vorba despre persoane nedeplasabile, aflate în străinătate, cu urgenţe non-chirurgicale gestionabile. În toate aceste cazuri, medicii noștri vor recomanda tratamentul corespunzător cu suplimente alimentare Calivita și, dacă vor considera necesar și oportun, tratamentul cu un remediu homeopat optim. Opţional, vor putea recomanda o dietă alimentară potrivită sau un serviciu complementar de echilibrare mental-emoţională susţinut online de unul din terapeuţii noştri.

De reținut: Consilierea medicală online este o soluție temporară și nu tine loc de Consultația Medicală Homeopatie – Biorezonanță, care este vitală pentru stabilirea diagnosticului și a tratamentului corect de lungă durată de către medicii noștri.