Serviciul de închiriere sală de eveniment îți oferă acces nelimitat la:

  • apă ionizată de la filtru
  • spațiu luminos și aerisit
  • zonă verde și aer curat (pentru plimbare în pauze)
  • toaletă clienți
  • scaune
  • covorașe de stat pe jos (în loc de perne)
  • sistem audio
  • internet
  • posibilitatea de a achiziționa produsele de la raft (ex.: cărți, tort vegan, sare amară, clisme, acid malic, afișe de perete etc.)

În format de conferință, sala noastră de evenimente se adresează unui număr de maxim 30 de persoane.

În format de workshop (atelier practic), sala noastră de evenimente poate cuprinde manifestarea liberă a maxim 15 persoane în activități dinamice (desculț sau încălțat). Fiind un spațiu dedicat grupurilor restrânse de participanți, o dinamică optimă se face simțită între un număr de 8-12 participanți.

Îți punem la dispoziție și alte resurse complementare, după caz: acces la bucătărie (aragaz, plating, filtru de apă etc.), posibilitatea de depozitare în frigider, amenajare zonă de servire, utilizare veselă (farfurii, tacâmuri, șervețele, prosopele de bucătărie, pahare mici și mari etc.). Aceste detalii sunt stabilite prin apel telefonic, pentru o organizare cât mai eficientă.

Deoarece punem la dispoziție un spațiu relativ intim și plăcut, vom găzdui doar evenimente care respectă valorile noastre. Ne vom interesa despre tema evenimentului, obiectivele sale și nevoile organizatorului. Așteptăm de la organizator să se simtă în aceeași măsură de liber în spațiul nostru, cât și de responsabil față de resursele locului (să le onoreze de parcă ar fi ale sale).

Locația noastră este ușor de găsit, fiind situat aproape de strada principală. Se poate ajunge cu mijloacele în comun. Există și pe GPS cu denumirea Centrul Natura CHI. Loc de parcare poate fi găsit oriunde în apropierea blocului sau lângă Bis. Înălțarea Domnului (fiind chiar în apropiere de centru). GPS te lasă chiar în parcarea din spatele blocului.

Investiție: Suma percepută pentru rezervarea sălii pleacă de la 300 lei în timpul săptămânii și 350 lei în weekend (preț preferențial), reprezentând 150 – 180 minute de eveniment, deci maxim 3 ore, (cu orice resurse/echipament avem disponibil și este necesar în organizare). Pentru prelungire sau rezervare pe oră, se achită 180 lei/oră. Pentru o zi întreagă de masterclass/seminar/atelier (minim 4 ore), investiția este de 600 lei în orice zi din săptămână, în măsura disponibilității (prioritate au programările centrului). Pentru două zile pline de rezervare exclusivă a sălii este 1000 lei (pot fi lăsate în sală obiectele utilizate în organizare sau activitate, de către facilitator și participanți).

În caz de daune fizice asupra locației sau obiectele utilizate, acestea vor putea fi soluționate amiabil în particular, în funcție de situație. Cerem asumarea responsabilității și cooperare în găsirea soluțiilor.

Important! Respectăm sănătatea celor ce ne calcă pragul și aerul pe care îl respirăm. Nu avem spațiu destinat pentru fumători, nici la ieșirea din incintă, nici în apropierea locației. Fumătorii sunt rugați să își exercite libertatea de a fuma în parcarea din spatele blocului sau pe pietonalul (trotuarul) de lângă șoseaua principală (mai jos de zona de deplasare din dreptul scărilor de bloc). Astfel, suntem atenți și la nevoile fumătorilor, și la nevoile nefumătorilor. Mulțumim!

Închiriere cameră de terapie:

100 lei o zi întreagă (6-8 ore), o cameră de terapie, în timpul săptămânii

150 lei o zi întreagă (6-8 ore), o cameră de terapie, pe weekend

25 lei pe o ședință într-o cameră de terapie

Pentru o organizare mai bună, suntem disponibili pentru o convorbire telefonică de L-J, 10:00 – 18:00, la 0770 514 685. Ai opțiunea să ne trimiți anticipat un mesaj structurat și pe WhatsApp, care să cuprindă detaliile necesare organizării evenimentului tău. Preferăm să ne contactezi prima oară prin mesaj.

Este posibil să primești și un formular de selecție, prin care să identificăm mai bine intențiile tale și să stabilim dacă putem veni în întâmpinarea lor.