Ce este?

Consultaţia terapeutică îmbină beneficiile terapiei holistice Bowen cu cele ale echilibrării emoţionale prin metoda eliberării conștiente (Letting Go), plus utilizarea altor metode moderne în scopul echilibrării energetice prin terapie Theta, terapie inforenergeticăVine în completarea consultaţiei medicale, ajută în accelerarea procesului de regenerare.

O consultaţie terapeutică vă oferă:

 • un cadru sigur şi de încredere în care să vă eliberaţi de stresul blocat în minte şi corp, manifestat prin lipsa unor răspunsuri sau rezultate dorite
 • o abordare COMPLETĂ și EFICIENTĂ în procesul de revitalizare, ce cuprinde armonizarea trupului (organism) cu mintea (rațiune) și cu inima (suflet)
 • redobîndirea puterii în faţa emoţiilor şi gândurilor negative prin eliberarea negativității faţă de situaţie, faţă de sine şi lipsei de control sau siguranţă, alături de recunoaşterea propriei valori prin iubire şi stare de prezenţă
 • activarea doctorului interior şi recalibrarea muscular-articulară prin terapia Bowen, oferind un timp profund de relaxare şi aşezare a noilor perspective curajoase, dobândite
 • aprox. 75-90 min de echilibrare emoţională şi aprox. 30-45 min de terapie Bowen
 • instrumente de regenerare accelerată, uşor de aplicat la muncă sau acasă
 • atingerea rapidă a obiectivelor de sănătate prin metoda dorinţelor de bază
 • o relaţie inimă la inimă cu terapeutul, bazată pe deschidere şi dorinţa sinceră către transformare, alături de păstrarea legăturii în plan virtual, după necesităţi şi posibilităţi

Eliberarea emoţiilor implică antrenarea atenţiei simultane, dezvoltarea abilității de a observa gândurile şi respiraţiei profunde, cu scopul de a transforma energiile distructive în energii constructive, benefice. O astfel de şedinţă ajută cazurile de depresie, anxietate, furie, durere fizică, neînţelegeri în relaţie, neîncredere de sine, confuzie, tristeţe, dezamăgire, doliu şi multe altele. Avem nevoie să înţelegem cum putem elibera emoţiile blocate pe o cale blândă şi durabilă. Tot în cadrul întâlnirii se oferă instrumente practice de aplicat cu uşurinţă, zilnic.

O şedinţă de eliberare conștientă a emoţiilor vă oferă:

 • îndrumare fermă într-o colaborare binevoitoare, timp de 2-3 ore
 • practică EXPERIENȚIALĂ a cel puțin 2 instrumente foarte puternice în gestionarea propriului „vid interior”: atenție + recunoștință (BLÂNDEȚE) + decizie + eliberare (VOINȚĂ)
 • accesarea și exersarea a cel puțin 2 ATITUDINI REALE, PUTERNICE ȘI IUBITOARE: „Sunt Stăpânul(a) în propria Ființă și Viață”, „Mă accept și mă iubesc așa cum sunt!”
 • beneficii imediate (relaxare, oxigenare, luciditate, energizare, curaj, încredere, stimularea digestiei) prin utilizarea respiraţiei complete – claviculară, costală şi abdominală/diafragmatică – a „detensionării” mentale și activării „rațiunii” inimii
 • antrenarea puterii de redresare emoţională în timp real, chiar şi în lipsa facilitatorului
 • implementarea noilor tipare emoţionale benefice prin aplicarea combinaţiei stare – vibrație – imaginație – mişcare
 • transformarea autentică a modului de gândire, de la unul bazat pe agitaţie mentală şi nesiguranţă, la unul bazat pe încredere de sine, curaj şi optimism
 • o INVITAȚIE CĂTRE UN GRUP DE SUPORT remarcabil, ce amplifică forța vitală, încrederea și puterea de a visa
 • materiale de suport la distanță, via messenger sau whatsapp – primești cu mult drag DOAR LA CERERE!!!

Conceptul de alchimie este cunoscut încă din antichitate şi ev Mediu. El se referă la ştiinţa transmutării metalelor în aur şi argint. Mai mult, alchimia era folosită şi în crearea unei licori magice care aducea vindecare oricărei boli – idee cunoscută sub denumirea de piatră filosofală sau formula tinereţii veşnice. În prezent, această abilitate naturală a omului este foarte puţin exploatată în domeniul medical sau psihologic.

În aceste ședințe, alchimia emoțiilor și percepției asupra vieții, prin putere proprie, este o NECESITATE DE BAZĂ în transformarea autentică, reală, profundă și durabilă a stilului de viață care te-a adus AICI și ACUM!

Alte informații utile

 • CE îți aduce pe termen lung un astfel de angajament luat față de tine:
  – eliberarea mult mai rapidă a negativității, care împiedică încrederea, vitalitatea și bucuria să se manifeste liber
  – înțelegerea principiilor după care funcționează mintea și dobândirea/ integrarea a cel puțin unei metode care îți oferă control asupra propriilor emoții, gânduri, imagini și senzații fizice
  – ședințe EXPERIENȚIALE de profundă transformare și elevare personală în plan fizic, mental și sufletesc (un salt rapid în conștiință și stare interioară)
 • PENTRU CINE ESTE un astfel de angajament:
  – este pentru cei care doresc să ȘTIE cum să fie propriul „terapeut”, care s-au săturat doar să vorbească despre problemele lor și să ceară sfaturi de la prieteni, fără un rezultat optim
  – este pentru cei care vor EXPERIENȚIAL să pătrundă în profunzimea ființei lor, să recunoscă blocajele și să se elibereze de ele într-un mod blând și eficient
  – este pentru cei care înțeleg că e nevoie de voință și PERSEVERENȚĂ pentru a face un salt în stilul de viață

Ce este o sesiune de Pace?

Un serviciu modern şi delicat, într-o societate care aleargă după o bine meritată pace şi linişte.

Acest serviciu de excepţie este pentru fiinţele care consideră că, uneori, răspunsul pe care îl caută se poate afla într-un spaţiu mai greu accesibil logicii obişnuite. Pace este adresat persoanelor care vor să pună mintea raţională pe pauză şi să intre în contact cu acea parte din minte care permite Stării de Pace, Prezenţă, Vindecare şi Inspiraţie spontană să se manifeste – Mintea de Lumină.

Este un lucru extraordinar să trăim Starea de Pace. Este ca şi cum ai pluti liber într-un spaţiu infinit. Mintea este un instrument miraculos şi necesar în acest proces, dacă este utilizat corect. Mintea ne poate limita performanţele şi tot ea le poate amplifica.

Pace poate fi un serviciu tip „gură de aer proaspăt” pentru persoanele extrem de încărcate.

O şedinţă de Pace vă oferă:

 • 3 ore pentru nemărginire
 • curăţare inforenergetică
 • eliberare mental-emoţională
 • şedinţă de hipnoză
 • terapie bowen
 • relaxare, linişte şi pace
 • energizare rapidă, autentică şi durabilă
 • îndrumare online

Alte informaţii utile

Nu este pentru toată lumea! Chiar dacă toţi suntem „echipaţi” pentru pace.

Nu se poate pune un preţ pe pace, dar putem spune că ea devine valoroasă în măsura în care ne dorim să o experimentăm, poate chiar să o integrăm în viaţa noastră, ca pe un element care reflectă autenticitatea proprie.. Putem obţine pace printr-o plimbare în natură, în prezenţa unui om iluminat sau sub îndrumarea unui facilitator care a cunoscut de mai multe ori această ipostază. Pacea nu este ceva tangibil sau de vânzare, dar putem spune că poate fi creat un context în care aceasta să răsară ca o floare în spaţiul fiinţei care i-a dus dorul.

O astfel de şedinţă, poate aduce în viaţa receptorului un număr de schimbări benefice, aparent miraculoase: descărcarea stresului, creșterea serotoninei, îmbunătățirea relațiilor, un somn odihnitor și legat, claritate și performanță mentală, diminuarea ridurilor, eliminarea toxinelor din corp.

Menţionăm că pacea se poate obţine şi printr-un angajament personal faţă de acest, aşa numit, ideal uman. Dar prea puţini oameni se dedică să trăiască şi în pace, în paralel cu realizarea obiectivelor materiale. Nu există reţeta păcii, dar există paşi, decizii, care ne pot ajuta să conturăm o viaţă fericită, sănătoasă şi liberă. 

Acest serviciu poate fi accesat de oricine, indiferent de experienţa anterioară avută în meditaţie sau zona spirituală. De ce? Pentru că deseori, lucrurile bune pot apărea neaşteptat dacă ne deschidem către ele.

Este adresat persoanelor care vor să dea o şansă Stării de Pace – atotvindecătoare, nemărginită, mereu prezentă/conţinută în fiinţă. Un serviciu modern într-o societate care aleargă după o bine meritată pace şi linişte. Nu este pentru toată lumea! Chiar dacă toţi suntem „echipaţi” pentru pace.

Recomandăm achiziţionarea unei sesiuni de Pace de minim 3 ori pe an! Pentru cei care vor realmente să trăiască concomitent obiectivelor materiale şi cu un sentiment de pace, în plus, acţionează conform acestei intenţii şi în afara sesiunilor.

!! IMPORTANT: Primește vindecarea cel care o dorește sincer, în timpul cel mai scurt cu putință (eficient), pe calea cea mai ușoară și blândă. Primește doar o ameliorare cel care vrea să tărăganeze vindecarea din motive conștientizate (lene/ignoranță volitivă) sau inconștiente (poveri generaționale). Acest serviciu este dedicat persoanelor sănătoase mentale și livrează 100% rezultate, dacă sunt respectate condițiile de colaborare terapeutică, stabilite în prima ședință de terapie. Dacă nu sunt respectate termenii stabiliți de comun acord între terapeut și client, iar clientul nu vede rezultatele/ simte transformarea în interiorul său, clientul are obligația morală de a-și asuma propriul destin, dincolo de sesiunea terapeutică pe care a ales-o.

Condiții pentru vindecare:

– conștientizezi cauza nefericirii

– te vindeci și transformi nefericirea în liniște interioară

– te reconectezi cu puterea, iubirea și viziunea proprie

– realizezi sarcinile oferite și lucrezi cu tine înainte și după ședință

– păstrezi comunicarea deschisă prin mesaje online: primești susținere, clarificări, reamintiri, răspunsuri, adresezi întrebări.

 

Te interesează pachetele noastre de sănătate care includ acest serviciu?

Vezi Pachetele de Sănătate pe care ți le oferim