Ce este?

Consultația de Biorezonanță-Homeopatie durează între o oră jumătate și două ore, timp în care sunteți scanat și tratat cu aparatul de biorezonanță (Eductor) și intervievat cu privire la acuze și dezechilibre, în vederea recomandării unui remediu homeopat. Biorezonanța este o formă modernă, non-invazivă, de diagnostic și tratament care folosește unde bioelectrice (benefice) pentru a determina parametrii unui organism viu. Puteți afla informații despre bioritm, metabolism, starea energetică a organelor și sistemelor, eventuale dezechilibre sau lipse de vitamine și minerale, starea emoțională, dezechilibre enzimatice, eventuale contacte sau colonizări cu bacterii, fungi sau virusuri, dezechilibre hormonale, energia nervoasă etc. Pe tot parcursul ședinței, medicul vă oferă explicații referitoare la cele găsite, precum și indicații pentru corectarea dezechilibrelor și împiedicarea reaparitiei acestora. Aceasta implică recomandări privind stilul de viață (personalizate), indicația urmării unui anumit regim alimentar, necesitatea de a urma un tratament cu suplimente alimentare naturale pentru o anumită perioadă de timp, înţelegerea cauzelor spiritual-emoţionale ale bolilor.

Homeopatia este o metodă terapeutică eficientă care folosește extracte minerale, vegetale sau produse animale pentru a vindeca dezechilibre fizice, raționale și psiho-emotionale, folosind principiul „similia similibus curentur” (similarul este vindecat de similar sau „cui pe cui se scoate” ). Remediul homeopat este administrat personalizat (există peste 2000 de remedii homeopate) și este recomandat în urma unui interviu cu medicul curant, care are la bază întrebări legate de acuzele și personalitatea pacientului (felul în care reacționează în anumite situații), preferințele sale alimentare, temeri (frici), stilul de viață și odihnă etc. Tratamentul recomandat este de durată, vindecarea făcându-se blând, în timp.

Reevaluarea (o nouă consultație) se face de obicei la 2-3 luni, însă poate fi efectuată mai devreme în funcție de gravitatea patologiei pacientului, dorințele și necesitățile acestuia. Este necesară FIȘA VECHE sau fișele de la consultațiile medicale precedente, dacă au fost mai multe.

O programare cuprinde:

a. Consultaţie Medicală de Biorezonanţă: analiză + interpretare + testare + terapie

b. Consultaţie Homeopată

c. Plan de Tratament Personalizat

d. Consiliere medicală online sau fizic, la cabinet, la un preț redus

Alte precizări importante pentru consultația medicală

Aceste tipuri de terapie (Homeopatie și Biorezonanță) pot fi urmate de către persoane de orice vârstă, inclusiv de către copii sau femei însărcinate. Este complet non-invaziv și non-iradiant.

Remediile homeopate pot fi procurate numai în cadrul anumitor farmacii din Iași: farmaciile Thymus (zona Nicolina 1 – sub podul Nicolina) sau farmaciile Medikon (str. Ștefan cel Mare – biserica Trei Ierarhi, lângă Casa Cărții).

Medicii noștri colaborează cu firma Calivita (str. Păcurari nr. 142, Iași) pentru suplimentele alimentare naturale recomandate. Achiziţionarea suplimentelor nutritive se va face direct de la centrele Calivita sau online, utilizând codul medicului/terapeutului tău.  Vezi adresa magazinului pe hartă

Tratamentul se plăteşte separat de consultaţie. Consultaţia are rolul de a determina care este cel mai eficient şi benefic tratament de urmat în vederea unei însănătoşiri accelerate. Pentru alte informaţii, puteţi apela la numărul de telefon 0770514685.

Eficienţa consultaţiei medicale creşte în completare cu serviciile terapeutice vindecătoare din cadrul centrului.

Fişa medicală de la ultimul consult este necesară!!

Vă dorim sănătate și spor în toate!

Te interesează pachetele noastre de sănătate care includ acest serviciu?

Vezi Pachetele de Sănătate pe care ți le oferim