Ce este?

Consilierea online în curățarea ficatului este esențială pentru a avea un proces lin, fără complicații sau confuzie, în procesul de eliminare a pietrelor de la ficat și vezica biliară. Această consiliere online este timp special creat prin care să primiți clarificări, îndrumare specifică și un boost de încredere în procesul de curățare a ficatului, pe cale naturală, conform pașilor elaborați de Dr. Andreas Moritz. Acest procedeu este responsabil aplicat de noi toți și recomandat în cadrul consultațiilor medicale sau terapeutice, ca o formă complementară de regenerare și revitalizare celulară, de introdus în stilul de viață.

Consilierea online în curățarea ficatului vă oferă:

  • clarificări privind obiectivele personale actuale de sănătate și nu numai (vedem unde te afli și te înțelegi mai bine)
  • îți răspundem la întrebări (primești consiliere personalizată în procesul de curățare a ficatului și nu numai)
  • îți oferim sugestii practice și liniștim mintea privind posibilele reacții ale corpului în proces
  • accentuăm ce este necesar și ce este opțional în proces, pentru a avea eficiență maximă
  • importanța continuității și rezultatele așteptate pe termen scurt și lung

Consilierea online de curățare corectă și completă a ficatului este un serviciu adiacent în Programul Sănătate la Superlativ, program online inclus în aplicația Ficat Curat, ACUM! (care este și numele comunității de pe facebook). Consilierea este oferită pe platforma Zoom, fie de Laura, fie de Andrei, pe bază de rezervare online. În funcție de disponibilitate, putem programa consilierea via WhatsApp Video Call.

Te interesează pachetele noastre de sănătate care includ acest serviciu?

Vezi Pachetele de Sănătate pe care ți le oferim