Scapă de pietre la ficat şi fiere între 8-14 ianuarie! DETOXfiere şi DETOXlimfă

În urmă întâlnirii din 4 ianuarie 2018, am stabilit că ÎMPREUNĂ putem parcurge 7 ZILE DE PURIFICARE GENERALĂ, ca o rugăciune colectivă DE REÎNTINERIRE ŞI REÎMPROSPĂTARE a propriei fiinţe, A FAMILIEI, a mediului cu care interacţionăm, PENTRU EXPERIENŢE PLINE DE BUNĂSTARE ŞI VIAŢĂ VIBRANTĂ.

În acest articol vom expune parte din informaţiile importante pentru acest proces. Iată detaliile pe care le vom puncta:
1. Relaţia confident-prieten pe parcursul perioadei 8-14 ianuarie
2. Materiale informaţionale şi indicaţii
3. Terapii alternative recomandate
4. Regimul alimentar recomandat
5. Următoarele întâlniri – testimoniale

Pe locuri, fiţi gata… DETOXifierea!

1. Relaţia confident-prieten pe parcursul perioadei 8-14 ianuarie

La începutul evenimentului fiecare a primit un bilet cu un număr scris pe el cu cariocă neagră (cel din stânga din imagine). Apoi, fiecare a mai tras un bilet pe care era scris un alt număr cu pix albastru (cel din dreapta din imagine). Ştiu că aici s-au creat unele confuzii, încât şi noi am ajuns la un moment dat confuzi. 🙂 Aşa încât, faceţi cum aţi înţeles.

Pe viitor… NUMĂRUL EXTRAS va reprezenta confidentul sau consilierul. Adică, fiecare îşi va extrage confidentul. Exact cum fiecare îşi alege un medic sau un îndrumător potrivit pentru el. Deci, fiecare extrage şi vedem cine va avea grijă de el, cine îi va fi alături şi îl va susţine.

2. Materiale informaţionale şi indicaţii
În această secţiune vă oferim pagini cu metoda şi simptomele din cartea cu pricina. Te rog apasă pe aici: VREAU PAGINILE.

Menţiune: Cu îndrăzneală vă spunem să vedeţi unde vă aflaţi ca stare de sănătate a ficatului şi fierei. Priviţi în vasul de toaletă să vedeţi de ce dimensiuni sunt biluţele şi ce culori. Dacă există şi spumă în urma scaunului, acelea reprezintă tot toxine. Ideal ar fi să folosiţi un tifon în ziua a 7-a, duminică, aşezat deasupra vasului de toaletă pentru a surpinde mai specific. Iată un exemplu care poate fi atât motivant pentru dumneavoastră, cât şi pentru mulţi alţii:

  

3. Terapii alternative recomandate
a. Hidro-colono-terapia. Este recomandată mai ales persoanelor care au mâncat şi/sau mănâncă alimente grele, care nu şi-au curăţat colonul niciodată, care aplică procedura de eliminare a prietrelor din ficat şi fiere, care sunt constipaţi etc. Recomandăm o hidro-colono-terapie pe 15 sau 16 ianuarie în urma procedurii. Sau alege un pachet de x şedinţe, pentru că oricum va fi necesară repetarea procedurii de purificare a ficatului. Sună pentru programare la Mirela: 0752 86 74 02.

b. Clisma. Dacă eşti o persoană cu scaun normal, alimentaţie uşoară spre vegetarian sau vegan, poţi opta pentru clisma de curăţare la tine acasă, în propriul ambient, pentru data de 15 sau 16 ianuarie. La Centrul Natura CHI mai avem în stoc 3 clisme (o clismă poate fi folosită până la 12 luni). O clismă este 20 lei. Treci pe la noi. Contact: 0770 514 685.

c. Drenaj limfatic sau masajul cu miere. Dacă îţi permiţi o atenţie mai mare la propriul corp, alege şi aceste variante, în această perioadă, pentru a susţine corpul din toate părţile. Dacă până acum am dat banii pe alimente/chefuri aşa-şi-aşa sau ne-am dat energia pe stres şi nervi, merită să investim în prevenţie. Sună pentru programare la Raluca: 0725 915 725.

d. Dansul energetic. În fiecare joi ne vom întâlni la Centrul Natura CHI să practicăm ÎMPREUNĂ, o formă de terapie care răspândeşte sănătatea şi armonia în corpul fizic, emoţional şi energetic. Fii alături de Cercul de Bunăstare la Atelierul de Bunăstare pe 11, 18 şi 25 ianuarie, de la ora 19:00. Anunţă-ţi prezenţa. Sun-o pe Laura: 0770 514 685.

4. Regimul alimentar recomandat
Varianta I. Bei doar suc de mere şi mănânci mere timp de 6 zile.

Varianta II. Bei 1L suc de mere zilnic, timp de 6 zile şi respecţi cura Oshawa. Adică, la 1L suc de mere pe zi, adaugi 4 tipuri de cereale nedecorticate, fierte: grâu, orez, mei, hrişcă. Este recomandat a se evita chiar şi sare la fierbere.

Varianta III. Bei 1L suc de mere zilnic şi mănânci vegetarian şi vegan.

Menţiuni: Sucul de mere se poate bea deodata sau fracţionat (350ml x 3). Se poate bea apă alcalină oricât vrei. Doar după ce iei sarea amară, evită să bei apă. Scrie şi în paginile ataşate AICI.

5. Următoarele întâlniri – testimoniale
Ne revedem la Atelierul de Bunăstare din fiecare joi, ora 18:50, la Centrul Natura CHI.
Repetăm întâlnirea sub formă de conversaţie şi prezentare despre procedura de eliminare a pietrelor din ficat şi fiere pe 1 februarie 2018, ora 18:30, la Fundaţia Bucuria Vieţii. Vom repeta procedeul conform indicaţiilor ştiinţifice între 5-11 februarie. Aşteptăm să vă revedem deja cu o experienţă proprie, cu care veţi putea inspira zeci de oameni.
Primim testimoniale cu experienţa voastră şi pe pagina noastră, Centrul Natura CHI.

***

Mulţumiri autorului cărţii Andreas Moritz, pentru că a făcut publică această procedură. Mulţumim că am avut acces la această informaţie din anul 2017, pentru a începe anul mai tineri şi zvelţi. Mulţumim tuturor celor care ŞTIU şi AU ÎNCREDERE că putem crea o lume sănătoasă, liberă şi veşnic tânără.

Viziunea noastră este că ÎMPREUNĂ putem avea acces la oricând la Starea de Iubire şi la orice informaţie. Ne propunem ca această iniţiativă să adune săptămânal şi lunar peste 100 de persoane, cu o intrare minimă necesară de 10 lei. Astfel, putem realiza armonia, entuziasmul şi supleţea dorite prin propria perseverenţă şi credinţa că DEJA SUNTEM o COMUNITATE de OAMENI UNIŢI în inimă, valori şi idealuri. Acţionăm ca atare, generăm o reală, concretă, durabilă schimbare!

Pe locuri, fiţi gata… reÎNTINERIREA!

Dacă ți-a fost util, dă-i un share:

Categorii: Centrul Natura ChiEtichete: , , , , ,