Hristos a Înviat! Ce ne învaţă PRACTIC Învierea?

Iisus Hristos a fost Dumnezeu pe pământ şi a făcut ce niciun alt om nu a fost în stare să facă: şi-a sacrificat viaţa cu dragoste în suflet, pentru ca păcatele omenirii să fie iertate. Altfel spus, El a venit pe pământ să „promoveze” nişte informaţii destul de „sofisticate” pentru vremea respectivă.

Unii au fost curioşi, în timp ce majoritatea l-au judecat aspru. Lecţiile pe care le-a predat cuprindeau compasiune, iubire şi adevăr divin. Acestea depăşeau cu mult înţelegerea celor acaparaţi de luptă, furie, supravieţuire şi frică. Iisus şi-a dat viaţa şi astfel a salvat multe alte vieţi, prevenind crucifierea altor maeştri înălţaţi. Hristos a Înviat!

Ce ne învaţă PRACTIC învierea Domnului Iisus? Notăm că:

  1. Orice eveniment tulburător din viaţa actuală, care este primit cu compasiune (te iubesc, iartă-mă, mulţumesc), devine o scrisoare de iubire care se înalţă către Ceruri (încredinţată lui Dumnezeu cu pace în suflet), unde este purificată cu Lumină.

  Astfel, conflictul se dizolvă atât pentru expeditor, cât şi pentru alte persoane care se confruntă cu o situaţie similară (precum în Cer, aşa şi pe Pământ).

  Pacea eului este molipsitoare…

  2. ORICE OM poate acţiona conform algortimului de la punctul 1. Informaţii şi cunoaştere avansată este disponibilă acum celor care vor să trăiască mai mult în pace şi mai puţin în conflict. Acesta este şi unul din motivele pentru care în fiecare joi seara, organizăm Atelierul de Bunăstare, pentru a antrena „muşchiul bunăstării”. Detalii la secţiunea evenimente de pe pagina de Facebook, aici sau pe site, aici.

  3. Am putea spune că medicina naturală şi holistică scoate la suprafaţă zilnic soluţii eficiente, non-invazive şi uşor de utilizat, cu scopul de a vindeca autentic o gamă largă şi variată de disfuncţionalităţi. Unii sunt curioşi, alţii rămân neîncrezători. Noi mulţumim lui Dumnezeu că putem aduce un pic mai multă sănătate în lume prin ceea ce facem şi promovăm! Datorită jertfei lui Hristos, trăim într-o lume mai prietenoasă şi mai receptivă către evoluţia pe Calea uşoară a Iubirii. Pace tuturor! Pentru informaţii privind serviciile noastre, apasă aici.

  Sănătate şi spor în toate, dragă cititor!

  Centrul Natura CHI

   

  Dacă ți-a fost util, dă-i un share:

  Categorii: Centrul Natura ChiEtichete: , ,