(2/3) De ce să alegi cu încredere Centrul Natura CHI şi să fii client fidel?

<<<<< (1/3) Cine suntem noi şi de ce să alegi Centrul Natura CHI? (ai citit prima parte?)

9. Suntem centrul de medicină naturală şi terapii alternative care recunoaşte metoda naturală de eliminare a pietrelor de la ficat şi fiere, lăsată moştenire lumii de către Dr. Andreas Moritz, a cărui viziune a fost să aducă această metodă în spitale. Prin cercetare medicală şi ştiinţifică amănunţită despre cum funcţionează ficatul şi bolile asociate acestuia sau determinate de acesta, Andreas Moritz ne oferă o alternativă în faţa operaţiilor intruzive.

10. Toţi specialiştii, care activează în cadrul centrului, au susţinut această procedură de eliminare a pietrelor, cu efecte vizibile şi îmbucurătoare. Pacienţii şi clienţii care ne-au respectat întocmai recomandările, ne-au împărtăşit acelaşi lucru.

11. Suntem centrul de medicină naturală şi terapii alternative în care specialiştii cooperează şi comunică între ei, creând un raport de interdependenţă, de aceea poţi solicita primul specialist disponibil şi să fii sigur că primeşti tot ce e mai bun. Aici, nimeni nu face minuni, dar rezultatele pot fi uimitoare.

12. Suntem poate singurul centru de medicină naturală şi terapii alternative din Iaşi care îţi oferă posibilitatea să primeşti într-o singură şedinţă medicală sau terapeutică: discuţia preliminară, analiză, interpretare, terapie, plan de tratament, recomandări adiţionale, răspunsuri la întrebările tale pe parcursul şedinţei şi explicaţii despre procesul de vindecare. Plus monitorizarea sau susţinerea procesului de la distanţă, prin căi de comunicare online.

13. Oferim tratamente şi servicii particularizate pe nevoile tale, pe baza tuturor cunoştinţelor şi experienţelor noastre, care sunt în continuă creştere. Deşi există anumite principii de funcţionare ale fiinţei umane, general valabile, noi îţi oferim exact ceea ce îţi trebuie atunci când te afli la noi.

14. Ne educăm continuu şi ne întreţinem o stare de bine continuă, pentru că vrem să te primim în cea mai bună formă. Da, şi asta contează pentru noi, de aceea ne luăm pauză când avem nevoie de pauză şi muncim când suntem în stare să muncim, ceea ce recomandăm tuturor celor ce ne păşesc pragul.

15. Poate nu vei găsi mereu poziţia dorită pe calendarul de activitate, de aceea îţi punem la dispoziţie o gamă variată de ore, specialişti şi servicii care să te susţină în procesul tău de regenerare accelerată: consultaţii terapeutice, masaj, hipnoză, curăţări şi energizări inforenergetice, consultaţii medicale etc.

16. Dacă ţi-a fost de folos un serviciu de la noi, sigur ai nevoie şi de un alt serviciu în completare, pentru a fi în forma maximă pe care ştim că ţi-o doreşti. Să îţi oferi ţie, înseamnă să ai! Şi nouă ne place când primim recomandări utile în atingerea obiectivelor personale şi suntem ghidaţi către opţiuni diverse, la fel de bune.

Centrul Natura CHI oferă o perspectivă îndrăzneaţă asupra vindecării şi servicii accesibile doar anumitor categorii de oameni. Deoarece vindecarea implică responsabilizarea pacientului, medicul sau terapeutul devine un îndrumător. Iniţial nu am ştiut că noi nu prestăm doar servicii de sănătate, ci oferim şi o educaţie asupra stilului de viaţă. Cine a ştiut să aprecieze, a apreciat şi a respectat indicaţiile. Cine nu, a diminuat valoarea din aceeaşi stare de rău cu care a venit. În final, noi ştim că ne pricepem în ceea ce facem şi feedback-ul clienţilor noştri ne-a demonstrat-o de atâtea ori. Ne bucurăm că oamenii care ne cer ajutorul, sunt din ce în ce mai deschişi şi responsabili de propria sănătate.

Cine caută, găseşte, iar noi suntem de găsit.

Accesează oricând gratuit site-ul nostru: www.homeopatie-biorezonanta.ro

Din toamna anului 2021, tarifele noastre vor reflecta adevărata valoare a serviciilor prestate. Ne facem auziţi şi ne deschidem uşile celor care nu doar că îşi dau voie să fie sănătoşi, ci chiar să ducă o viaţă sănătoasă din toate punctele de vedere. Pentru că ne-am obişnuit să oferim maximul pe care îl putem oferi, vrem să creştem mai mult pentru toţi cei care au nevoie de serviciile sau colaboarea noastră. Iar asta e un motiv de entuziasm. Creşteţi şi voi alături de noi?

Cine vine la noi ştie să aprecieze valoarea corectă a serviciilor noastre şi să revină tocmai datorită efectelor benefice ale acestora, vizibile încă de la prima întâlnire.

Mai departe o să îţi spunem POATE CEL MAI MARE SECRET al vindecării şi a succesului nostru în vindecare şi auto-vindecare, căci şi noi am trecut prin suficiente provocări ale trupului. Vrei să afli? Citeşte mai departe click aici >>>>>

Dacă ți-a fost util, dă-i un share: