Trainer Dan Chihaia

Motto: „Adevărata vedere se află dincolo de uşile din sticlă.”

Specializare: EMBA, specialist NLP, trainer şi coach în gimnastica vederii.

Înainte de celebrarea a 39 de toamne, am fost la optician. Rezultatul, previzibil pentru toată lumea, a fost: ochelari de citit. Pentru că nu m-am putut obișnui cu aşa ceva am cautat alte variante şi evident, am găsit. Cursurile şi materialele studiate m-au adus în situaţia de a nu mai purta nici măcar ochelari de soare. Asta şi datorită lui Leo Angart!

Am aproape 60 de ani și am o vedere sănătoasă, care îmi permite să conduc mașina, atât ziua, cât și noaptea. Pe lângă asta, mă ajut de un stil de viață care îmi permite să observ rapid și cu ușurință, chiar și cele mai mici detalii (ca un adevărat reprezentant al zodiei Fecioară).
O deficienţă de vedere are, de cele mai multe ori, un subiect emoţional în spate: traume, frici, nesiguranţe.
Sistemul clasic oferă doar două variante de vindecare: poartă ochelari toată viaţa sau operează-te.
Schimbarea paradigmei, rezolvarea subiectelor emoţionale, completate de exerciţii oculare specifice dioptriilor fiecăruia, pot îmbunătăţi spectaculos vederea. Mai mult, promisiunea vindecării vine la pachet cu VOINŢA dumneavoastră.
În urma Atelierului de Gimnastica Vederii, veți primi recomandări de suplimente şi terapii care să susţină adaptarea muşchilor oculari la O VIAȚĂ FĂRĂ OCHELARI.
Organizez aceste ateliere doar primăvara (martie – aprilie), când lumina soarelui este în creștere. Este singura dată din an când poți genera rezultate vizibile pe termen scurt și lung.
Organizez aceste ateliere de mai bine de 10 ani. Am avut participanți care au plecat cu o vedere aproape perfectă și fără ochelari. Am avut participanți care au venit doar ca să se convingă că nu se poate face nimic pentru problema lor.
Rezultatul depinde de determinarea și de deschiderea ta, iar eu prefer să lucrez cu cei din categoria „vreau și pot, merită să am o vedere sănătoasă”.
În cadrul atelierului vă îndrum personal și vă susțin prin energia grupului să faceți saltul.
Întrebarea este:
VREŢI să vă vindecaţi fără operaţie?
Dacă vreţi, veți găsi că se poate! Dacă nu, veți găsi o scuză.