Beneficii și utilizare Acid Malic

De ce e BUN acidul malic? 😉 🍏

🍏 ACIDUL MALIC 🍏 are o strânsă legătură cu Acidul Citric, Vitamina C, care se regăsește în mod natural într-o gamă variată de alimente, inclusiv merele verzi. Acidul Malic poate fi acru și amar, fiind utilizat de mulți ani ca aromă pentru diferite dulciuri, pentru a le oferi un gust intens și picant.

🍏 Ca supliment alimentar, Acidul Malic este apreciat pentru rolul său de a stimula organismul să elibereze energia din alimente, ajutând la îmbunătățirea anduranței atleților – îmbunătățește nivelurile de energie, în special în timpul antrenamentelor.

🍏 Acidul Malic ar trebui să prezinte un interes deosebit pentru cei care se antrenează pentru evenimente sportive de anduranță, precum alergarea pe distanțe mari sau ciclismul, oferind performanțe îmbunătățite, atunci când este administrat în mod regulat.

🍏 Acidul Malic funcționează ca parte integrantă a unui proces digestiv, care stimulează eliberarea mai eficientă a energiei din alimente, când celulele nu dispun de suficient oxigen, cum se întâmplă în fazele mai târzii ale unui eveniment sportiv. Utilizarea Acidului Malic în timpul antrenamentelor sau competițiilor oferă cele mai mari beneficii în fazele hipoxice ale antrenamentului, prelungind perioada de performanță optimă și eficiență a organismului.

🍏 Testele medicale recente au demonstrat că există legături între utilizarea Acidului Malic ca supliment alimentar și reducerea durerii cauzate de fibromialgia cronică, care este o afecțiune degenerativă de lungă durată, care provoacă dureri în tot corpul, în special la nivelul încheieturilor.

🍏 Beneficii cheie:

  • 🙂 Ajută la eliberarea energiei din alimente
  • 🙂 Oferă un plus de energie în faza hipoxică a antrenamentului
  • 🙂 Are legături cu îmbunătățirea fibromialgiei cronice
  • 🙂 Înmoaie pietrele din ficat și vezică biliară, pentru a produce ușor și rapid eliminarea

🍏 Utilizare recomandată:

  • Ca supliment alimentar – 800 mg zilnic, de preferat în timpul mesei. Recomandăm consumarea cu cantitatea preferată de apă sau suc de fructe.
  • 1 x lingură de plastic MP rasă (mică) cântărește 340 mg (0,34 g).

🍏 Vă punem la dispoziție 100% Acid Malic, fără alte adaosuri, clisme, sare amară, cartea lui Andreas Moritz.

Contact Centrul Natura CHI: 0770 514 685

Sănătate şi spor în toate!

Vezi pachetele de sănătate >>> 

Dacă ți-a fost util, dă-i un share:

Categorii: Centrul Natura ChiEtichete: , , ,